LIVRARE / TRANSPORT

Produsele comandate in magazinul Activ Med se livreaza prin curierat rapid la adresa clientului.

Pachetul este discret, iar ambalarea se face in pachete mate ce nu dezvaluie continutul.

Tarife de livrare

Pentru comenzile de peste 400 lei livrarea produselor este gratuita. Daca exista kilometri suplimentari acestia se vor achita de beneficiar.

Pentru comenzile sub 400 lei taxa de livrare este de 25 lei. Daca sunt kilometri suplimentari acestia se vor achita de beneficiar conform tarifelor FAN COURIER.

Nu exista limita minima pentru a face comanda!
Garantam confidentialitatea datelor. Nu incurajam spam-ul, iar adresa dumneavoastra de e-mail si datele personale fac obiectul numai al relatiei pe care o aveti cu site-ul www.activmed.ro. Preturile au inclus TVA.

ATENTIE! Coletele trimise trebuie ridicate in termen de 10 zile.
In cazul in care nu le ridicati acestea se vor intoarece pe cheltuiala noastra. In acest caz va trebui sa ne achitati costurile de transport tur-retur, in caz contrar va veti pierde dreptul de client al sitului nostru si ale siturilor partenere.

Plata ramburs pentru produsele pe care le-ai comandat se va face in numerar, direct curierului la predarea coletului.

Cum stiu cand pot ridica o comanda de la sediul activmed.ro ?
Veti fi contactat telefonic de unul dintre consultantii de vanzari pentru a va confirma intervalul orar in care puteti ridica comanda din sediu sau din depozit.

Cum pot urmari statusul coletului?
A doua zi dupa ce efectuati comanda, daca ati optat pentru livrarea prin curier, contactati-ne si solicitati-ne numarul AWB al coletului dumneavoastra. Veti primi un cod pe care va trebui sa il introduceti in formularul firmei de curierat prin care v-a fost expediat coletul ( FAN COURIER ).

PLATA PRODUSELOR
Pe teritoriul Romaniei, plata produselor se poate realiza fie în sistem Ramburs la primirea coletului (C.O.D. – Cash On Delivery) sau direct în contul bancar al firmei, datele de transfer fiind:

SC ACTIV MED S.R.L.

 

Pentru detalii suplimentare despre plata produselor, vă rugăm să ne contactati la 0726674626 sau pe contact@activmed.ro