CUM COMAND?

Activ Med iti pune la dispozitie urmatoarele modalitati de efectuare a comenzilor:

1. Comanda online
Primul pas pentru efectuarea unei comenzi online consta in selectarea produselor dorite si adaugarea lor in cosul tau de cumparaturi prin apasarea butonului “Adauga in cos”. Tot aici ai posibilitatea de a selecta cantitatea dorita din produsul pe care l-ai ales. Pentru a vizualiza produsele pe care le-ai pus in cos vei accesa optiunea “Vezi cos”, care iti apare de fiecare data cand adaugi un produs sau vei apasa butonul cu iconita unui cos de cumparaturi din partea de sus a paginii. Iti vor fi afisate toate produsele comandate, in aceasta etapa fiind inca posibila modificarea comenzii prin adaugarea sau renuntarea la anumite produse. Tot aici va trebui sa selectezi metoda de plata si modalitatea de livrare.

Urmeaza plasarea comenzii la unul din operatorii nostri prin apasarea butonului “Finalizeaza Comanda”, in aceasta etapa fiind necesara completarea cu atentie a campurilor din sectiunile “Adresa de livrare”. Pe baza informatiilor ce le vei furniza aici noi iti vom trimite comanda.

2. Comanda prin email
Daca alegi sa comanzi prin aceasta modalitate tot ce ai de facut este sa ne transmiti un email la adresa contact@activmed.ro in care sa ne comunici urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa de livrare, numarul de telefon, produsele dorite, cantitatea si culoarea acestora. In cel mai scurt timp unul din operatorii nostri te va contacta pentru confirmarea comenzii. Puteti utiliza si formularul de pe pagina de contact.

3. Comanda prin telefon
Pentru a comanda telefonic te rugam sa ne suni la numarul 0726674626, disponibil de luni pana vineri, intre orele 08.00 – 16.00. Vei fi preluat de unul din operatorii nostri care iti va solicita toate informatiile necesare pentru transmiterea comenzii